Ünnepkor többet megenged magának az ember, így Márton-napra is készíthetünk olyan fogásokat, amelyek amúgy drágának vagy túl elegánsnak számítanának. Persze azért, ha nem akarunk hatalmas lyukat égetni a tárcánkba, nem kell megvennünk egy egész madarat, illetve annak nemesebb részeit is hanyagolhatjuk. Egy nagyobb darab liba- vagy kacsamájjal is hasonlóan ünnepi hangulatot érhetünk el. Vajon melyik libamájas recept lesz a nyerő?
-
1.
Szalonnás-póréhagymás pecsenye kacsamáj
-
2.
Ünnepi kacsamáj pirítóson és párolt almán tálalva
-
3.
Kacsamáj pirított birsalmával
-
4.
Rusztikus kacsamájpástétom
-
5.
Körtés kacsamáj tésztakosárban
-
6.
Tokajis libamáj
-
7.
Libamáj almával sütve
-
8.
Libamáj terrine
Még több májas recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!