Hollókőn jártunk, pontosan aCastellum Hotel Hollókő**** konyháján, ahol Oláh Zoltán mesterszakács megmutatta nekünk a legizgalmasabb fogásait. Ezeket gyűjtöttük nektek egy csokorba. Ha úgy gondoljátok, hogy valamivel meg szeretnétek örvendeztetni szeretteiteket, ezek közül válasszatok receptet! Mi megkóstoltuk őket egytől-egyig, és isteni finomak!
Ez a kisfilm készült az ottjártunkról
Íme az aranyat érő receptek
-
1.
Hűvös joghurtos eperleves ordás magpehelygombóccal
-
2.
Sült, préselt libamáj gyömbéres-cseresznyés hagymalekvárral
-
3.
Zsírjában konfitált kacsamell házi kéksajtból készült szarvasgombás mártással, grillezett zöld spárgával
-
4.
Ropogós malac császárhús burgonya textúrával, füstöltsonkás savanyú káposztával