Húsvéti ételek csirkemellből? Miért ne?! A sonka finom, de macerás lehet, ha magad főzöd, és nem is szereti mindenki. Ha a család és a te választásod idén inkább a szárnyashús, mutatunk pár húsvéti ételt csirkemellből, hogy ne maradj ihlet nélkül a főételt illetően:
-
1.
Őzgerincformában sült baconös-sajtos csirke
Az őzgerincben sült édességekért és a sós főételekért is rajongtok, mi pedig a legszaftosabb sajtos csirkét sütöttük meg benne!
-
2.
Gombás csirkeragu medvehagymával
A gombát se hagyjuk ki, ha a húsvéti menü összeállításáról van szó. Csirkeraguba, medvehagymával, remek főétel.
-
3.
"Gyere hozzám feleségül" csirke
Ez a csirke annyira szószos, annyira szaftos, hogy bizony még egy húsvéti eljegyzés kikényszerítésére is alkalmas.
-
4.
Burgonyapürével töltött rántott hús
Egy igazi nagyágyú következik! Krumplipüré a rántott húsban? Bizony, van ám ilyen is! Mi pedig imádjuk!
-
5.
Legszaftosabb roston sült csirkemell
Egyszerű, mégis nagyszerű döntés egy sült csirkemell, amihez bármilyen zöldségköretet el tudunk képzelni, tavaszi színt ad az ételnek.
-
6.
Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával
Tavasszal nemcsak a medvehagyma, de a friss spenót is virágkorát éri, használjuk bátran!
-
7.
Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal
Az örök vadas, ami általában vasárnapi ebédnél ütötte fel a fejét az asztalnál, így az ünnepi érzést még jobban mélyítette a jelenléte.
-
8.
Holstein szelet csirkemellből
Retró fogás, tojással! Mi lehet ennél húsvétibb csirkés fogás? Lehet eszetekbe sem jutott, pedig tökéletes az ünnepekre.
-
9.
Medvehagymás-mozzarellás csirkemell-tekercs
Használjuk ki, hogy kicsit elhúzódott a medvehagyma-szezon kezdete, és még húsvétra is marad nekünk belőle, tekercseljük fel!
-
10.
A tökéletes kijevi csirkemell
A kihagyhatatlan kijevi, amire télen-nyáron, és nem meglepő, húsvétkor is vágyunk.
Még több húsvéti étel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!