10 omlós gyümölcsös keksz, ami mellé csak egy kávé kell

Az amerikaiak tartsák meg maguknak csokidarabokkal teleszórt süteményeiket, nekünk van egy nagy halom gyümölcsös kekszünk... legalábbis lesz, az alábbi receptek segítségével.

Süljön a konyhában egy tepsi gyümölcsös keksz: az omlós finomságok illata töltse be az egész lakást. Mindegy, hogy friss almát, körtét vagy aszalt finomságokat rejtünk a masszába, a végeredmény mindenképpen aromás és ízes lesz. Jön itt pár szimpatikus gyümölcsös keksz, könnyű lesz közülük választani!

  1. 1.

    Almás-mézes keksz teljes kiőrlésű liszttel

  2. 2.

    Zabos répatorta-keksz

  3. 3.

    Gyömbéres amaránt-keksz

  4. 4.

    Fahéjas-almás töltött keksz

  5. 5.

    Flódni scone

  6. 6.

    Gyors almás tallérok

  7. 7.

    Citromos-vörösáfonyás keksz

  8. 8.

    Cranberrys cookie

  9. 9.

    Fügés-mandulás linzerkeksz

  10. 10.

    Szilvásgombóc keksz

Még több gyümölcsös keksz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...