Kevés olyan ételcsoport van, ami sokkal retróbb, sokkal nosztalgikusabb lenne, mint egy gyümölcsös hús. Ugyanis ezeket a meggyes csirkéket, barackos sertéseket faltuk a nagymamánál, majd a menzán, és talán még azóta is készítjük/készíttetjük valakivel. Mindegy, hogy szeretjük, vagy ki nem állhatjuk, annyiban megegyezhetünk, hogy minden gyümölcsös hús egyedi és utánozhatatlan.
-
1.
Csirkemell meggyszósszal
-
2.
Sajtos-barackos sertéskaraj
-
3.
Szilvamázas csirke
-
4.
Barackos hús
-
5.
Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb
-
6.
Főtt marhahús meggymártással és petrezselymes burgonyával
-
7.
Avignoni csirkemell tejszínes burgonyapürével
-
8.
Őszibarackos csirkemell mézes szósszal
-
9.
Csirkecomb meggyszósszal
-
10.
Őszibarackos csirke
-
11.
Szőlős tokány
Még több gyümölcsös hús receptje vár!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!