9 falni való gyros, ha nem az utcai büfében ennéd

A gyrost rengetegen szeretjük, mégis ritkán készítjük házilag, inkább beugrunk érte valamelyik utcai büfébe. Változtassunk ezen!

Bár lehetséges, hogy a gyros otthoni elkészítése nagyon bonyolultnak tűnik, egyáltalán nem az. Teljesen mindegy, hogy pitában, vegán formában vagy klasszikus módon fogyasztanád a gyrost, a lentebb található receptekből megtalálod majd az igazit.

  1. 1.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  2. 2.

    Gyros tál házilag

  3. 3.

    Házi Gyros

  4. 4.

    Gyros tál szaftos csirkével

  5. 5.

    Berlini döner kebab

  6. 6.

    Gyros tál Juhász István konyhájából

  7. 7.

    Házi Gyros Ana konyhájából

  8. 8.

    Laskagombás gyros

  9. 9.

    Gombagyros tejmentes tzatzikivel

Még több gyros itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...