12 csirkés ebédtipp, mely egész egyszerűen összedobható

Mentsd meg magad ma egy gyors csirkés ebéddel, és válassz receptet innen! Mottónk, hogy a csirke sosem unalmas, csak némi kreativitás szükségeltetik.

A gyors csirkés receptek mindenki top kedvencei között vannak, aki eszik húst, hiszen kár tagadni, hogy a csirke univerzális, könnyed, sovány húsrészként mindig rendelkezésünkre áll. Dobd fel gyors csirkés receptedet spenóttal, ricottával, almával, kéksajttal, ananásszal, sajttal, curryvel!

  1. 1.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

  2. 2.

    Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

  3. 3.

    Egyszerű Hawaii csirkemell

  4. 4.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  5. 5.

    Szezámmagos-fokhagymás csirkemell

  6. 6.

    Könnyű currys csirkemell

  7. 7.

    Szaftos toszkán csirke

  8. 8.

    Paradicsomos rakott csirke

  9. 9.

    15 perces gombás csirkemell

  10. 10.

    Thai cukkinis csirkés vöröscurry

  11. 11.

    Csirkés taco

  12. 12.

    Szezámos-gyömbéres csirke

Még több gyors csirkés recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!