9 fergeteges fánk, mely lekvárral lesz az igazi

A farsangi szezonban többször is érdemes fánkot sütni. Ezúttal készüljön most a klasszikus verzió, melyre természetesen lekvár kerül!

Ebben a hidegben jólesik egy meleg fánk, nemde? A kérdés már csak annyi, milyen lekvárral falatozod majd be a fánkodat?

  1. 1.

    Hagyományos farsangi fánk

  2. 2.

    Élesztős fánk

  3. 3.

    Klasszikus farsangi fánk

  4. 4.

    Fánk 11. - könnyű

  5. 5.

    Szalagos fánk Coook konyhájából

  6. 6.

    Hagyományos édes fánk

  7. 7.

    Farsangi fánk 2. - "Planétás"

  8. 8.

    Farsangi fánk Szilvásgombóctól

  9. 9.

    Balatonszepezdi farsangi fánk

Még több fánk itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...