Fánkot ugyan egész évben süthet az ember, de mégis erre a legtalálóbb és legcsodásabb időszak a január-február, a farsang! Vízkereszttől a böjt kezdetéig, több mint egy teljes hónapon át ünnepelhetjük a vidámságot és kívánhatjuk a tél minél hamarabbi távozását: például az alábbi fánkok egyikével. Érdemes nagy adaggal sütni, úgyis elfogy majd az összes!
-
1.
Hagyományos farsangi fánk
-
2.
Hagyományos csörögefánk
-
3.
Túrófánk egyszerűen
-
4.
Vegán amcsi rendőrfánk
-
5.
Klasszikus churros csokoládészósszal
-
6.
Ketogén fánk
-
7.
Narancsos apácafingocska
-
8.
Farsangi szalagos fánk
-
9.
Sütőben sült fahéjas fánk
-
10.
Créme brulée fánk
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!