24 krémes, hűsítő fagylalt, az összes létező ízben

Ma van a fagylalt világnapja, ezért ünnepeljünk méltó módon egy gombóccal. Vagy kettővel. Najó, inkább egy egész kehellyel! Van ebben a listában mindenféle, lehet bátran válogatni a fiktív fagyis pultból.

  1. 1.

    Instant banánfagyi

  2. 2.

    Diétás házi áfonyafagylalt

  3. 3.

    Levendulás fehércsokoládés fagyi

  4. 4.

    Feketeszezám-fagylalt

  5. 5.

    Tejfölfagyi kétféle feltéttel

  6. 6.

    Eperfagyi 3 hozzávalóból

  7. 7.

    Áfonyás-görög joghurtos házi jégkrém

  8. 8.

    Csokis sorbet

  9. 9.

    Három alapanyagos joghurtos barackfagyi

  10. 10.

    Vegán matchás banánfagyi étcsokival

  11. 11.

    Mennyei vegán málnafagyi gép nélkül

  12. 12.

    Bodzafagyi

  13. 13.

    Tejbegrízfagyi mandulagrillázzsal

  14. 14.

    Szilvafagyi

  15. 15.

    Joghurtos citromfagyi

  16. 16.

    Tiramisu fagylalt

  17. 17.

    Szeder fagylalt

  18. 18.

    Mézes-diós fagylalt

  19. 19.

    Sós karamellás fagylalt

  20. 20.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  21. 21.

    Joghurtos málnafagyi

  22. 22.

    Eperfagyi

  23. 23.

    Csokis és mentás avokádófagylalt

  24. 24.

    Legegyszerűbb citromfagylalt

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...