10 mennyei egytálétel, amiben a rizsé a főszerep

Az egytálételekben az a legjobb, hogy egyszerre két problémát pipálunk ki, hiszen nem kell külön a körettel is bajlódnunk: a főétellel együtt érkezik. Most olyan fogásokat hoztunk, amikben az egyik kedvenc alapanyagotoké a főszerep: a rizsé.

  1. 1.

    Egyszerű bácskai rizses hús

  2. 2.

    Szaftos bácskai rizses hús

  3. 3.

    Fűszeres rizses hús

  4. 4.

    Csirkés-brokkolis rizs

  5. 5.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  6. 6.

    Nagyon paprikás bácskai rizses hús

  7. 7.

    Orosz csirkés pvlov

  8. 8.

    Jambalaya gazdagon

  9. 9.

    Rizses-paprikás egytál marhahússal

  10. 10.

    Nyugat-afrikai rizses hús

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...