12 duci-pufi párnácska, ha valami édességre vágysz

Túróval, eperlekvárral, szilvalekvárral, ricottával, barackkal, Nutellával, almával? Mindennel megtöltheted, amit szeretsz, a lényeg, hogy sokat készíts ezekből az édes párnákból, mert hamar fogynak!

  1. 1.

    Lekváros batyu Marlon konyhájából

  2. 2.

    Szilvás holdacskák - cukormentes

  3. 3.

    Porhanyós szilvás kifli Déditől, akár cukor nélkül is

  4. 4.

    Túros leveles táska sárgabarackkal

  5. 5.

    Sfogliatelle - ricottával töltött nápolyi süti

  6. 6.

    30 perces gyümölcsös táskák

  7. 7.

    Tepertős-szilvás papucs

  8. 8.

    Almás-túrós csücsök

  9. 9.

    Nutellás táskák

  10. 10.

    Almás-túrós párna

  11. 11.

    Szerelmes levél Medeától

  12. 12.

    Epres párnácskák

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...