11 csirkemelles fogás, ami tuti elbűvöli az ázsiai konyha rajongóit

A csirkemell a leggyakrabban használt húsféle legtöbbünk konyhájában. Variáld, hogy ne legyen unalmas, és tájold magad Ázsia felé, nem bánod meg!

  1. 1.

    Ananászos-csirkés sült rizs

  2. 2.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  3. 3.

    Kínai sült tészta

  4. 4.

    Ázsiai kókusztejes spagetti

  5. 5.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  6. 6.

    Chilis citromos csirkemell

  7. 7.

    Mentás-lime-os thai tészta szaftosan

  8. 8.

    Gong bao csirke

  9. 9.

    Tori no kara-age

  10. 10.

    Szójaszószos csirkemell pirított zöldborsóval és sárgarépával

  11. 11.

    Gyors chow mein

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...