9 citromos hús, mely vacsoraasztalra kívánkozik

A nyár egyik kedvenc alapanyaga a citrom, mely nagyon hűsítő és frissítő. Ezt a hatást pedig nemcsak a limonádékban fejti ki, hanem a húsételekhez hozzáadva is.

A citromos húsok kicsit különlegesebb ízvilággal rendelkeznek, szóval, ha feldobnád egy kicsit a menüt, akkor mindenképpen készíts el egyet az alább található receptekből.

  1. 1.

    Citromos csirke spárgával

  2. 2.

    Fokhagymás-citromos csirkemell

  3. 3.

    Vajas-citromos csirkecombok

  4. 4.

    Citromos csirke sütőben Grétitől

  5. 5.

    Nyári citromos csirke

  6. 6.

    Citromos csirke Mamma Agata konyhájából

  7. 7.

    20 perces csirke piccata

  8. 8.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

  9. 9.

    Babos újburgonya citromos csirkével

Még több citromos hús recept itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...