A bab- és borsóleves két olyan levesfajta, ami annyira jóllakat, hogy második fogás sem feltétlen kell utána. Mehet bele tejföl, sok-sok egyéb zöldség, galuskafélék, lehet magyaros, olaszos, a lényeg, hogy egy jóféle bab- vagy borsóleves magában is tökéletes ebéd lehet!
-
1.
Zöldséges vajbableves
-
2.
Lengyel sárgaborsóleves
-
3.
Hűsítő zöldbableves kapros joghurttal
-
4.
Mentás borsóleves ropogós baconnel
-
5.
Pasta e fagioli, az olaszok bablevese
-
6.
Borsóleves csirkeszárnnyal
-
7.
Nyári fejtettbab-leves
-
8.
A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel
-
9.
Klasszikus minestrone leves
Még több borsóleves illetve bableves itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!