9 ropogós és extrán sajtos pizza, amiért rajongunk
Készítsetek sajttól roskadó, ínycsiklandó szalámis pizzát a családnak, mi pedig mutatjuk a legtutibb recepteket hozzá.
Készítsetek sajttól roskadó, ínycsiklandó szalámis pizzát a családnak, mi pedig mutatjuk a legtutibb recepteket hozzá.
Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...
Sütés nélküli nagyon finom kis desszert, és még nem is kerül sokba sem. Csak gondoltam egyet, mit is kéne készíteni, mivel kókuszreszelék mindig van idehaza......hát ezt találtam ki ...
A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...
Szomorú hír érkezett: újabb miskolci étterem zárja be kapuit. Igaz, egy másik városban még találkozhatunk velük.
NosaltyA rakott ételekben az a legjobb, hogy összeállításuk után maguktól elkészülnek, így nem kell a konyhában strázsálni. Ami pedig még jobbá teszi őket, az sajt!
NosaltyMilánói makaróni, sajtos-kolbis tészta vagy mondjuk egy nagy tepsi lasagne zöldségekkel? Jöhetnek?
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha már kihevertétek az ünnepek okozta izgalmakat, és hajlandóak vagytok visszamerészkedni a konyhába, akkor ragadjatok fakanalat, és kezdjétek az újévet, csupa egészséges, zöldségközpontú finomsággal. Januári húsmentes ajánlónk ízgazdag, színes és izgalmas, főzzetek velünk ti is!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!