9 omlós, mégis ropogós, egyszóval tökéletes rántott hús

Rántott húst készíteni mindig ünnep, igazi klasszikus, amivel nem lehet betelni, főleg, ha kívül ropogós, belül omlós és puha a végeredmény.

  1. 1.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  2. 2.

    Turbózott rántott hús

  3. 3.

    Sütőben sült parmezános rántott csirkemell

  4. 4.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  5. 5.

    Rántott hús sütőben sütve

  6. 6.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  7. 7.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  8. 8.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  9. 9.

    Itáliai rántott hús

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...