9 omlós, mégis ropogós, egyszóval tökéletes rántott hús

Rántott húst készíteni mindig ünnep, igazi klasszikus, amivel nem lehet betelni, főleg, ha kívül ropogós, belül omlós és puha a végeredmény.

  1. 1.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  2. 2.

    Turbózott rántott hús

  3. 3.

    Sütőben sült parmezános rántott csirkemell

  4. 4.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  5. 5.

    Rántott hús sütőben sütve

  6. 6.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  7. 7.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  8. 8.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  9. 9.

    Itáliai rántott hús

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...