8 nagyon krémes tejszínes húsétel akár minden napra

Ha szeretitek a szaftos, krémes húsokat, ezek közül válasszatok, ők a tejszíntől irtó finomak!

  1. 1.

    Fetasajtos-szárított-paradicsomos csirke Détár Enikőtől

  2. 2.

    Tejszínes-boros sertéscomb

  3. 3.

    Túróval és póréval sütött hús

  4. 4.

    Vajas-citromos csirkecombok

  5. 5.

    Szűzpecsenye paradicsommártásban

  6. 6.

    Barbár csirke

  7. 7.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeragu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek