17 ellenállhatatlan gombás hús hétvégére

Kedvelt alapanyagunk a gomba. Relatív olcsó, és tökéletes kísérője szinte bármelyik húsfajtának. Dobd fel vele a hétvégi ebédet!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Csirkemellfilé franciásan

  3. 3.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  4. 4.

    Pulykamedálok szegfűgombával

  5. 5.

    Gombás-kakukkfüves csirkemell

  6. 6.

    Lecsós-gombás csirkemell

  7. 7.

    Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával

  8. 8.

    Gombás sertésszelet gyömbéres céklatócsival

  9. 9.

    Gombás-fehérboros csirkecombok

  10. 10.

    Tejfölös-gombás húsfalatok

  11. 11.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  12. 12.

    Gombás csirke póréval

  13. 13.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  14. 14.

    Gombás sertéscomb

  15. 15.

    Gombás-hagymás karaj JUDYTH konyhájából

  16. 16.

    Szaftos gombás csirke

  17. 17.

    Csirkemell jóasszony módra

Címlapról ajánljuk

További cikkek