-
1.
Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke
-
2.
Csirkemellfilé franciásan
-
3.
Rókagombás csirkemell zsályával
-
4.
Pulykamedálok szegfűgombával
-
5.
Gombás-kakukkfüves csirkemell
-
6.
Lecsós-gombás csirkemell
-
7.
Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával
-
8.
Gombás sertésszelet gyömbéres céklatócsival
-
9.
Gombás-fehérboros csirkecombok
-
10.
Tejfölös-gombás húsfalatok
-
11.
Fehérboros-gombás pulykaragu
-
12.
Gombás csirke póréval
-
13.
Füstölt paprikás-gombás csirkemell
-
14.
Gombás sertéscomb
-
15.
Gombás-hagymás karaj JUDYTH konyhájából
-
16.
Szaftos gombás csirke
-
17.
Csirkemell jóasszony módra
17 ellenállhatatlan gombás hús hétvégére
Kedvelt alapanyagunk a gomba. Relatív olcsó, és tökéletes kísérője szinte bármelyik húsfajtának. Dobd fel vele a hétvégi ebédet!