17 ellenállhatatlan gombás hús hétvégére

Kedvelt alapanyagunk a gomba. Relatív olcsó, és tökéletes kísérője szinte bármelyik húsfajtának. Dobd fel vele a hétvégi ebédet!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Csirkemellfilé franciásan

  3. 3.

    Rókagombás csirkemell zsályával

  4. 4.

    Pulykamedálok szegfűgombával

  5. 5.

    Gombás-kakukkfüves csirkemell

  6. 6.

    Lecsós-gombás csirkemell

  7. 7.

    Tejfölös-gombás szelet muskotályos szőlőpálinkával

  8. 8.

    Gombás sertésszelet gyömbéres céklatócsival

  9. 9.

    Gombás-fehérboros csirkecombok

  10. 10.

    Tejfölös-gombás húsfalatok

  11. 11.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  12. 12.

    Gombás csirke póréval

  13. 13.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  14. 14.

    Gombás sertéscomb

  15. 15.

    Gombás-hagymás karaj JUDYTH konyhájából

  16. 16.

    Szaftos gombás csirke

  17. 17.

    Csirkemell jóasszony módra

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...