13-féle POGÁCSA, amiből nehéz lesz csak egyet választani

A pogácsa örök kedvencetek, mindig elöl helyezkedik el a kereséseitek között is. Nem csodáljuk: lehet túrós, sajtos, hagymás, tepertős, kolbászos, a lényeg, hogy puha legyen!

  1. 1.

    Spenótos-fokhagymás hajtogatott pogácsa

  2. 2.

    Juhtúrós pogácsa

  3. 3.

    Tejfölös-sajtos pogácsa

  4. 4.

    Sajtos-túrós pogácsa Andi konyhájából

  5. 5.

    Túrós minipogácsák

  6. 6.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  7. 7.

    Hidegen kelesztett lilahagymás tönkölypogácsa

  8. 8.

    Nagyi kolbászos pogácsája

  9. 9.

    Hajtogatott tepertős pogácsa Anditól

  10. 10.

    Falusi túrós pogácsa

  11. 11.

    Villámgyors kapros-kéksajtos pogácsa

  12. 12.

    Kétsajtos pogácsa

  13. 13.

    Pamuk pogaça - Török töltött pogácsa

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...