-
1.
Mentás zöldborsófőzelék vega golyókkal
-
2.
Currys sárgaborsó-főzelék
-
3.
Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával
-
4.
Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal
-
5.
Paradicsomos káposzta Tomatotree-től
-
6.
Nyári babfőzelék kovászos uborkával
-
7.
Sárgarépa-főzelék 1.
-
8.
Cukkinifőzelék Zuzu konyhájából
-
9.
Főzés nélküli "tökfőzelék"
-
10.
Kelkáposzta-főzelék Pindroch Csabától
-
11.
Tökfőzelék Dacota konyhájából
-
12.
Kelkáposztafőzelék hagyományosan
12 megunhatatlan főzelék újragondolva
A főzelék örökzöld sláger. Télen általában fagyasztott zöldségből készítjük, nyáron viszont jöhetnek a zsengébbnél zsengébb, friss alapanyagok - főzelékfőzésre fel!