11 guszta főzelék, ami új szintre emeli a főzelékezést

A főzelékeket sose tudjuk megunni - legyen tél vagy nyár, mindig lehet hozzá találni alapanyagot, és kicsit egészségtudatosabban elkészíteni. Csak finoman!

  1. 1.

    Korianderes burgonyafőzelék szójafasírttal

  2. 2.

    Indiai babfőzelék

  3. 3.

    Zöldborsófőzelék pulykavagdalttal

  4. 4.

    Halibutfilé finomfőzelékkel

  5. 5.

    Lecsós tökfőzelék

  6. 6.

    Klasszikus paradicsomos káposzta hideg sertéssülttel

  7. 7.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  8. 8.

    Cukkinifőzelék lisztmentesen

  9. 9.

    Kelbimbó főzelék liszt- és tejmentesen

  10. 10.

    Vajas répafőzelék

  11. 11.

    Krémes tejfölös brokkolifőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek