Zsírban sült hagymás krumpli
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Zsuzsanagyi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
200g burgonya116 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
25g mangalica zsír226 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
800g burgonya462 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
100g mangalica zsír902 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1430
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
74.1g burgonya43 kcal
-
16.7g vöröshagyma6 kcal
-
9.3g mangalica zsír84 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
133
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 25.2 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 177.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 11 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 155.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.1 g
Zsír
-
Összesen 100.7 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 95 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 708.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 110 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 154 mg
-
Foszfor 390 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 120.2 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 621.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 130 mg
-
D vitamin: 102 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 121 micro
-
Kolin: 132 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 61 micro
Összesen
1430
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 9.3 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 65.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 36 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6 micro
Összesen
133
kcal
Hozzávalók
-
80 dkg burgonya
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
10 dkg mangalica zsír
-
ételízesítő ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A hagymát és a burgonyát megpucoljuk.
- A hagymát közepes kockára, a burgonyát vékony karikákra vagdossuk.
- Teflon serpenyőben zsíron a hagymát kissé megfonnyasztjuk, rárakjuk a krumplikarikákat, megszórjuk (ízlés szerint) ételízesítővel, borssal, és fedő alatt készre sütjük. Sütés közben 4-szer, 5-ször kavargatjuk.
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 100
- Tegnapi nézettség: 9
- 7 napos nézettség: 83
- Össznézettség: 35094
- Feltöltés dátuma: 2011. november 15.
Ajánló
Köretként.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsanagyi
3 recept
Nyáron a Balatonon együtt nyaraltunk egy házaspárral, magunknak főztünk, rántott hús mellé köretnek készítettük.