Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Jenő Chef
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
Gombás tagliatelle
-
100g csiperkegomba21 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
100g tagliatelle371 kcal
-
30g pesto117 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
Vadlazac steak
-
200g vadlazac284 kcal
-
0 kcal
-
50g finomliszt182 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
85g olívaolaj188 kcal
Összesen
1337
kcal
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
Gombás tagliatelle
-
100g csiperkegomba21 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
100g tagliatelle371 kcal
-
30g pesto117 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
Vadlazac steak
-
200g vadlazac284 kcal
-
0 kcal
-
50g finomliszt182 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
85g olívaolaj188 kcal
Összesen
1337
kcal
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
Gombás tagliatelle
-
14.8g csiperkegomba3 kcal
-
13.3g vöröshagyma5 kcal
-
14.8g tagliatelle55 kcal
-
4.4g pesto17 kcal
-
0.6g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
2.4g olívaolaj21 kcal
Vadlazac steak
-
29.6g vadlazac42 kcal
-
0 kcal
-
7.4g finomliszt27 kcal
-
0g kakukkfű0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
12.6g olívaolaj28 kcal
Összesen
198
kcal
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.9 g
Zsír
-
Összesen 63.1 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3088.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 163 mg
-
Kálcium 76 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 139 mg
-
Foszfor 750 mg
-
Nátrium 1948 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 315.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 332 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
1337
kcal
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.9 g
Zsír
-
Összesen 63.1 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3088.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 163 mg
-
Kálcium 76 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 139 mg
-
Foszfor 750 mg
-
Nátrium 1948 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 315.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 332 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
1337
kcal
- 11% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 457.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 289 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
198
kcal
Hozzávalók
Gombás tagliatelle
-
10 dkg csiperkegomba
-
1 közepes db vöröshagyma
-
10 dkg tagliatelle
-
2 ek pesto
-
1 kávéskanál só
-
1 csipet fekete bors
-
2 ek olívaolaj
Vadlazac steak
-
20 dkg vadlazac
-
1 teáskanál füstölt pirospaprika
-
5 dkg finomliszt
-
kakukkfű ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
fekete bors ízlés szerint
-
1 dl olívaolaj
Elkészítés
Gombás tagliatelle
- A hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.
- Adjuk hozzá a gombát.
- Főzzük ki a tésztát a leírásban foglaltak szerint.
- Ha kész a tészta, adjuk hozzá a gombához, és keverjük össze sóval, őrölt borssal és egy kis pestóval.
Vadlazac steak
- A lazacot sózzuk, borsozzuk meg, majd füstölt pirospaprikás lisztben forgassuk meg.
- Olívaolajon süssük szép pirosra, ropogósra.
- Helyezzük a tésztát alulra, majd rá a halat, és locsoljuk meg pestóval.
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 100 alkalommal
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 89
- Össznézettség: 4933
- Feltöltés dátuma: 2016. január 27.
Ajánló
Olaszrizlinget ajánlok hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Jenő Chef
8 recept
Ehhez nagy sztori nincs, mert ezt én találtam ki. Viszont a gombát nem szabad megsózni, csak mikor a tésztával összekeverjük. A só kioldja a vizet, és így nem lesz roppanós a gomba. A házi tagliatellét nem írom le, mert egyszerű tésztából van. A halat is csak sütésnél sózd meg.