r
Nosalty Logó

Túrókrémes csokitorta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
cam22
Túrókrémes csokitorta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a krémhez

Hozzávalók a mázhoz

967
Kalória
33.4g
Fehérje
101.4g
Szénhidrátok
50.4g
Zsír
113.7g
Víz
255g
Koleszterin
8.9g
Rost
66.6g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a krémhez

Hozzávalók a mázhoz

Összesen 967 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a krémhez

Hozzávalók a mázhoz

Összesen 3862 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a krémhez

Hozzávalók a mázhoz

Összesen 241 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.4 g

Zsír

  • Összesen
    50.4 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    948.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    431 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.4 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    113.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    262 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    310 micro
Összesen 967 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.6 g

Zsír

  • Összesen
    201.7 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1020 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3795.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    769 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    598 mg
  • Foszfor
    1724 mg
  • Nátrium
    564 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    405.7 g
  • Cukor
    266 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

Víz

  • Összesen
    454.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1064 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    649 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1048 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1240 micro
Összesen 3862 kcal
  • 11% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    28.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 241 kcal

Elkészítés

Hozzávalók a tésztához

  1. A tojásokat verjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a kakaóport, a lisztet és a sütőport.
  2. Ha már egynemű a tészta, keverjük hozzá az olvasztott kókuszolajat.
  3. Egy kb. 30 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kenjünk ki kókuszzsírral, lisztezzük, és simítsuk bele a tésztát.
  4. Előmelegített sütőben, 170 fokon süssük 30 percig. Tűpróbával ellenőrizzük.

Hozzávalók a krémhez

  1. A tejszínt verjük kemény habbá.
  2. A nádcukrot daráljuk le, és keverjük krémesre a túróval, majd adjuk hozzá a zselatinport.
  3. A túrós krémet keverjük el a felvert tejszínhabbal, majd simítsuk a kihűlt tészta tetejére.

Hozzávalók a mázhoz

  1. Az étcsokit tördeljük edénybe, majd öntsük rá a tejszínt. Addig melegítsük, amíg a csoki fel nem olvad.
  2. Ha langyosra hűlt, öntsük a tortánk tetejére.
  3. Kb. 12 órára tegyük hűtőszekrénybe. A csoki nem fog szilárdra dermedni, de nem is lesz folyós, szépen lehet vágni a tortát.
  4. Megjegyzem, én csak 4 órát bírtam várni, aztán megvágtam a sütit. :)

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30

Krémes sütire vágytam, megnéztem, mi van itthon, így született ez a torta.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!