r
Nosalty Logó

Tonhalas spárgasaláta

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Tonhalas spárgasaláta
adag
Előkészítés
perc
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 285 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 573 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 97 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    16.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    934.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    310 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    199 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    215 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    423 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    702 micro
Összesen 285 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    52 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1868.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    897 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    397.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    846 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1405 micro
Összesen 573 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    73 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 97 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spárgát megtisztítjuk, megfőzzük. Hűlni hagyjuk, és kb. 1-2 cm-es darabokra vágjuk.
  2. A tonhalat lecsepegtetjük, és darabokra tördeljük.
  3. Egy salátástálban elvegyítjük a spárgát a tonhallal.
  4. A citromlevet elkeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymát és a kaprot. Ráöntjük a salátára, és jól összekavarjuk. Ha szükséges, utána ízesítünk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 13802
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon egyszerű, és finom saláta spárgaszezonra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...