r
Nosalty Logó

Tömlős sajtos-csirkés tészta

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Lina0817
Tömlős sajtos-csirkés tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2243 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 149 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.9 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1940 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    702 mg
  • Nátrium
    666 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    313.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    257 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    320 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1372 micro
  • Lut-zea
    1428 micro
Összesen 749 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    161.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.4 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5820.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    276 mg
  • Kálcium
    1059 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    2107 mg
  • Nátrium
    1999 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    939.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    772 micro
  • Kolin:
    446 mg
  • Retinol - A vitamin:
    264 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    959 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4117 micro
  • Lut-zea
    4283 micro
Összesen 2243 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    273 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 149 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet feldaraboljuk, a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkét és a fűszereket.
  2. Pár percig olajon sütjük, majd felöntjük vízzel és készre főzzük. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felkockázott cukkinit, annakmegpuhulásig főzzük.
  3. Megfőzzük a tésztát.
  4. A tömlős sajtot összekeverjük egy pohár natúr joghurttal, ráöntjük a tésztára és összekeverjük vele.
  5. A sajtot és a paradicsomot kockára vágjuk, és a tésztába keverjük.
  6. Tetszés szerint reszelhetünk sajtot a tésztánk tetejére.
  7. 10-15 percig sütjük a sütőben, épp hogy csak a teteje megpiruljon, és ne száradjon nagyon ki a tésztánk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 112
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 29
  • Össznézettség: 10579
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Lina0817 30 recept

Olcsó, finom és laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...