r
Nosalty Logó

Töltött bagett ahogy palice készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
palice
Töltött bagett ahogy palice készíti
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 1031 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 283 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    71.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2460.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    1798 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2348 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2270 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 1031 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.7 g

Zsír

  • Összesen
    285.2 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    922 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9842.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    732 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    1337 mg
  • Nátrium
    7193 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.7 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    571 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9391 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    249 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    579 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9079 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3248 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    715 micro
Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    677.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    625 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 283 kcal

Hozzávalók

Bagett

  • 440 g bagett (4 darab közepes méretű 25 cm-es)

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Elkészítés

Bagett

  1. A felsorolt hozzávalókból kétféle tölteléket készítünk. 2 bagettből vajas-sajtos tölteléket és 2-ből májkrémeset.
  2. A bagettek mindkét végét levágjuk, és kikaparjuk a belét (ezt is belekeverjük a töltelékbe).
  3. Minden darabos hozzávalót apróra felkockázunk, és összekeverjük a vaj-sajtkrém-majonéz, valamint májkrém-tejföl kombinációval. Sózzuk, borsozzuk ízles szerint, és megtöltjük a bagetteket.
  4. Felállítjuk egy deszkára, hogy ne folyjon ki a massza, és próbáljuk jó szorosra, hézag nélkül megtölteni. Jól megnyomkodjuk mindkét végénél, szorosan betekerjük egyesével fóliába, és hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, de legjobb 1 éjszakára. Mikor "kipihente" magát, egy éles, jól vágó késsel felszeleteljük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 120
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 9311
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 16.

Ajánló

Vendégváró is lehet.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Több receptből (ami az interneten található) ollóztam össze ízlésünk szerint.

Hozzávalók

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...