r
Nosalty Logó

Töltött bagett ahogy palice készíti

0,0

0 ÉRTÉKELÉS6 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
palice
Töltött bagett ahogy palice készíti
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Bagett

  • 440 g bagett (4 darab közepes méretű 25 cm-es)

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

1031
Kalória
36.7g
Fehérje
60.7g
Szénhidrátok
71.3g
Zsír
142.8g
Víz
230.6g
Koleszterin
6.6g
Rost
10g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 1031 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Bagett

Sajtos-vajas töltelék

Májkrémes töltelék

Összesen 283 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    71.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2460.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    1798 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    142.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2348 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2270 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 1031 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.7 g

Zsír

  • Összesen
    285.2 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    922 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9842.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    732 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    1337 mg
  • Nátrium
    7193 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.7 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

Víz

  • Összesen
    571 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9391 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    249 mg
  • D vitamin:
    104 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    579 micro
  • Kolin:
    472 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9079 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3248 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    715 micro
Összesen 4132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    677.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    39.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    647 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    625 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 283 kcal

Elkészítés

Bagett

  1. A felsorolt hozzávalókból kétféle tölteléket készítünk. 2 bagettből vajas-sajtos tölteléket és 2-ből májkrémeset.
  2. A bagettek mindkét végét levágjuk, és kikaparjuk a belét (ezt is belekeverjük a töltelékbe).
  3. Minden darabos hozzávalót apróra felkockázunk, és összekeverjük a vaj-sajtkrém-majonéz, valamint májkrém-tejföl kombinációval. Sózzuk, borsozzuk ízles szerint, és megtöltjük a bagetteket.
  4. Felállítjuk egy deszkára, hogy ne folyjon ki a massza, és próbáljuk jó szorosra, hézag nélkül megtölteni. Jól megnyomkodjuk mindkét végénél, szorosan betekerjük egyesével fóliába, és hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, de legjobb 1 éjszakára. Mikor "kipihente" magát, egy éles, jól vágó késsel felszeleteljük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 45 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha

Több receptből (ami az interneten található) ollóztam össze ízlésünk szerint.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!