r
Nosalty Logó

Tojásos paprikával töltött hústekercs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Tojásos paprikával töltött hústekercs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 900 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3598 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.7 g

Zsír

  • Összesen
    53.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    421 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2128.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    962 mg
  • Nátrium
    840 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    457 micro
Összesen 900 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    367 g

Zsír

  • Összesen
    215.6 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    1685 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8515.5 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    362 mg
  • Kálcium
    520 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    3850 mg
  • Nátrium
    3360 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1621.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    205 mg
  • D vitamin:
    432 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    1656 mg
  • Retinol - A vitamin:
    425 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    525 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1827 micro
Összesen 3598 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először is a húst összekeverjük a sóval, a borssal, a joghurttal, és hűtőben pihentetjük.
  2. A hagymát kockára vágjuk, és olajon megfonnyasztjuk, a paprikát hozzáaadjuk, és tovább sütjük.
  3. Közben a tojásokat elhabarjuk, és amikor a paprika majdnem kész, ráöntjük a tojást, és megsütjük.
  4. A húst olajos alufólián szétnyomkodjuk, rárakjuk a szalámit, és erre jön a tojásos paprika.
  5. Feltekerjük, és áthelyezzük a tepsibe.
  6. A tekercs tetejét vastagon megkenjük mustárral, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2968
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 02.

Ajánló

A tekercs alá nem kell zsiradék, elég csak mustárral bekenni. Ebből a mennyiségből én 2 kisebb tekercset készítek. Frissen és másnap is finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Ezt a receptet egy szlovák újságban találtam. Érdekesnek találtam, és elkészítettem. Nagy sikert aratott a családomnál, azóta többször is elkészítettem. A színes paprika gyönyörűen mutat  a tekercsben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...