r
Nosalty Logó

Tojásos paprika Konyhatitoktól

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Tojásos paprika Konyhatitoktól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1245 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 61 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    324 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    492.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    297.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    198 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    269 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    512 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1277 micro
Összesen 249 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.3 g

Zsír

  • Összesen
    86 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    1620 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2461.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    367 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1108 mg
  • Nátrium
    655 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1486.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    918 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    989 mg
  • D vitamin:
    357 micro
  • K vitamin:
    95 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    328 micro
  • Kolin:
    1347 mg
  • Retinol - A vitamin:
    697 micro
  • α-karotin
    258 micro
  • β-karotin
    2558 micro
  • β-crypt
    125 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6385 micro
Összesen 1245 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 61 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megpucoljuk, összedaraboljuk.
  2. A serpenyőbe teszünk olajat, és beletesszük a sózott paprikát, puhára sütjük.
  3. A tojásokat egy tálba törjük, megsózzuk.
  4. Mikor már elég puha a paprika, beleforgatjuk a tojást is, és ezzel együtt puhára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6298
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 05.

Receptkategóriák

Remek reggeli vagy akár vacsora, és gyorsan elkészíthető. Kezdőknek ajánlott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...