r
Nosalty Logó

Tésztás rakott zöldbab

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Tésztás rakott zöldbab
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1251 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 5005 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 212 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.9 g

Zsír

  • Összesen
    67.2 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    363 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2700.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    333 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    573 mg
  • Nátrium
    1550 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    325 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    388 micro
  • Kolin:
    293 mg
  • Retinol - A vitamin:
    263 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    666 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1132 micro
Összesen 1251 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211.5 g

Zsír

  • Összesen
    268.8 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1453 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10802.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    441 mg
  • Kálcium
    1333 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    486 mg
  • Foszfor
    2293 mg
  • Nátrium
    6199 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    432.3 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1245.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1302 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    297 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1553 micro
  • Kolin:
    1170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1054 micro
  • α-karotin
    506 micro
  • β-karotin
    2665 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    4529 micro
Összesen 5005 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    454.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    217 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a zöldbabot, ráöntjük a vizet, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. A félig puha babhoz adjuk a felszeletelt kolbászt, és készre főzzük.
  4. A 3 db tojást megfőzzük, majd felszeleteljük.
  5. A leszűrt tésztát összeforgatjuk a kolbászos babbal.
  6. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, beleöntjük a tésztát, elosztjuk rajta a szeletelt tojást, a félbevágott koktélparadicsomot.
  7. A 3 db tojást kikeverjük a tejföllel, ráöntjük a tésztára, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4889
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tésztás rakott zöldbab
Salamon Csilla 1202 recept

Finom, tartalmas étel :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...