r
Nosalty Logó

Szilvás-túrós pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kikker
Szilvás-túrós pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 603 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4821 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 242 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1040.5 g
  • Cink
    147 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    114 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    369 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    262 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    14 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    68 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    161 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    173 micro
Összesen 603 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    138.1 g

Zsír

  • Összesen
    257.5 g
  • Telített zsírsav
    151 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8324.1 g
  • Cink
    1176 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    1505 mg
  • Vas
    910 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    2955 mg
  • Nátrium
    1340 mg
  • Réz
    46 mg
  • Mangán
    39 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    492.4 g
  • Cukor
    213 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1001.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2100 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    113 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    541 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    222 micro
  • Kolin:
    664 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1987 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1289 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1387 micro
Összesen 4821 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.8 g
  • Cink
    59 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    27 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 242 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. A robotgép táljába helyezzük a puha vajat, a cukrot, majd elindítjuk a keverést.
  3. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom levét és reszelt héját. Ha habos krémet nyertünk, hozzáadjuk az összetört túrót. A gépet alacsonyabb fokozatra tesszük, és hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
  4. Sütőpapírral kibélelt tepsibe kenjük a masszát, és kirakjuk a felezett szilvával.
  5. Megszórjuk cukorral és fahéjjal, és tűpróbáig (45 perc-1 óra) sütjük. Helyettesíthetjük a szilvát almával, körtével, eperrel, meggyel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x40
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1102
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a gyümölcsszezon! Csak azt sajnálom, hogy a süti illatát nem mellékelhetem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...