Sült túrótorta gyümölccsel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Jahin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
501
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
2002
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 28.3 g
Zsír
-
Összesen 28.5 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 220 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1514.6 g
-
Cink 326 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 225 mg
-
Vas 251 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 472 mg
-
Nátrium 176 mg
-
Réz 13 mg
-
Mangán 10 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.8 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 172.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 200 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 31 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 150 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 150 mg
-
Retinol - A vitamin: 197 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 253 micro
Összesen
501
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 113.1 g
Zsír
-
Összesen 114 g
-
Telített zsírsav 63 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 881 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6058.5 g
-
Cink 1304 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 901 mg
-
Vas 1005 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 1888 mg
-
Nátrium 705 mg
-
Réz 50 mg
-
Mangán 41 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 127.2 g
-
Cukor 85 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 689.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 799 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 91 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 125 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 601 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 165 micro
-
Kolin: 598 mg
-
Retinol - A vitamin: 788 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 121 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1013 micro
Összesen
2002
kcal
- 11% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
-
Kálcium
-
Nátrium
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 80 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 549.8 g
-
Cink 118 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 91 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 171 mg
-
Nátrium 64 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 62.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 11 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 55 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 54 mg
-
Retinol - A vitamin: 71 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 11 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 92 micro
Összesen
182
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat kikeverjük mézzel, tejföllel, sütőporral, langyos olvasztott vajjal, végül a túróval.
- Ízesítjük vaníliás cukorral, citromhéjjal.
- A masszát hozzáadjuk a csipet sóval habbá vert tojásfehérjéhez, végül beleforgatjuk a darát. (Ha kuszkuszt használunk, 3-4 ek vizet is adjunk hozzá.)
- Beleöntjük egy kivajazott kapcsos formába, tetejét megszórjuk eperrel, majd tűpróbáig sütjük.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 172
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 27997
- Feltöltés dátuma: 2010. május 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Jahin
189 recept
Gyors, egyszerű édesség, gyümölcs nélkül is süthetjük. Ilyenkor a kihűlt tortát fedjük be félbevágott eprekkel, zselatinnal és tejszínhabbal. Utóbbi megoldás látványosabb.