Sült paprikás mártogató
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
hidegkonyha
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
60g kápia paprika13 kcal
-
30g krémsajt75 kcal
-
1g só0 kcal
-
0 kcal
Összesen
88
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
240g kápia paprika51 kcal
-
120g krémsajt300 kcal
-
4g só0 kcal
-
0 kcal
Összesen
351
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
-
66g kápia paprika14 kcal
-
33g krémsajt83 kcal
-
1g só0 kcal
-
0 kcal
Összesen
97
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2 g
Zsír
-
Összesen 7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 363.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 13 mg
-
Nátrium 341 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 77 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 63 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 10 micro
-
β-karotin 799 micro
-
β-crypt 241 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 25 micro
Összesen
88
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 28.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1455.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 51 mg
-
Nátrium 1364 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 181.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 309 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 251 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 39 micro
-
β-karotin 3196 micro
-
β-crypt 964 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 100 micro
Összesen
351
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.2 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 400.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 4 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 14 mg
-
Nátrium 375 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 49.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 85 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 69 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 879 micro
-
β-crypt 265 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
97
kcal
Hozzávalók
-
2 db kápia paprika
-
12 dkg krémsajt
-
0.5 tk só
-
0.3 tk cayenne paprika
Elkészítés
- A paprikákat sütőlemezre rakjuk, sütőbe tolva, grillező fokozaton megsütjük.
- Üvegtálba rakjuk, frissentartó fóliával befedjuk, állni hagyjuk 30 percig.
- Lehúzzuk a héját, kicsumázzuk, és az összes többi hozzávalóval együtt késes aprítóban pépesítjük.
- Sütés hőfoka: 230 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 105
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 8356
- Feltöltés dátuma: 2012. április 29.
Ajánló
Tálaljuk a kedvenc zöldségeinkkel, én most kígyóuborkát, sárgarépát és halványító zellert kínáltam hozzá. Süthetünk hozzá pitát vagy tortillát, amit megkenünk olívaolajjal, fűszerezhetjük sóval, borssal, és megszórhatjuk magokkal.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Az az igazság, hogy jól bevásároltam. Most nyitott egy élelmiszerbolt a környékünkön, és náluk vettem egy kartondobozba csomagolt "feta" sajtot. Amikor otthon kibontottam, krémsajtot találtam benne, de szinte ehetetlenül sósat. Törhettem a fejem, hogy mihez kezdjek vele. Eszembe jutott a kápia paprika, hogy az finom édes, megsütve még jobb, hátha a kettő keresztezéséből lesz valami jó. A lányomnak a mártogatóknál csak egy kikötése van: - Sárgarépa legyen a legtöbb mellé tálalva! :)