Sült mediterrán zöldség
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
283
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1133
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
63
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 9.4 g
Zsír
-
Összesen 19 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 993.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 243 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 234 mg
-
Nátrium 444 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 375.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 181 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 197 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 105 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 47 micro
-
α-karotin 110 micro
-
β-karotin 1410 micro
-
β-crypt 231 micro
-
Likopin 2573 micro
-
Lut-zea 1394 micro
Összesen
283
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 37.6 g
Zsír
-
Összesen 76.1 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 134 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3973.5 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 974 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 244 mg
-
Foszfor 935 mg
-
Nátrium 1775 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 90.9 g
-
Cukor 41 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 1501.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 726 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 787 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 91 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 419 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 188 micro
-
α-karotin 442 micro
-
β-karotin 5639 micro
-
β-crypt 924 micro
-
Likopin 10292 micro
-
Lut-zea 5575 micro
Összesen
1133
kcal
- 2% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 88% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 2.1 g
Zsír
-
Összesen 4.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 7 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 220.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 52 mg
-
Nátrium 98 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 83.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 40 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 44 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 24 micro
-
β-karotin 312 micro
-
β-crypt 51 micro
-
Likopin 570 micro
-
Lut-zea 309 micro
Összesen
63
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A paprikákat csíkokra, a cukkinit karikákra, a padlizsánt kockakra, a hagymát pedig vékony szeletekre vágjuk. Az egészet egy tűzálló tálba rakjuk.
- A fokhagymát apróra vágjuk, elvegyítjük az olívaolajjal, hozzáadjuk az apróra vágott zöldfűszereket és a zöldségekre öntjük. Sózzuk, borsozzuk és az egészet jól összekeverjük.
- 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 30-40 percig sütjük.
- Közben a paradicsomok héját lehúzzuk, negyedeljük, a magokat kiszedjük, majd gerezdekre vagjuk. 15 perccel a sütési idő letelte előtt a zöldségekhez forgatjuk a paradicsomot, majd tovább sütjük.
- Kivesszük a sütőből, rámorzsoljuk a feta sajtot és tálaljuk.
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 8 alkalommal
- Receptkönyvben: 246
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 24724
- Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Gyors és egyszerű köret.