Sült kecskecomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Miss Sweetly
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
545
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
2180
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
109
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Cink
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
-
B12 Vitamin:
Fehérje
-
Összesen 103 g
Zsír
-
Összesen 11.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 285 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1454.6 g
-
Cink 20 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 900 mg
-
Nátrium 410 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 379.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
545
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Cink
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
-
B12 Vitamin:
Fehérje
-
Összesen 412 g
Zsír
-
Összesen 46.2 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 1140 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5818.5 g
-
Cink 80 mg
-
Szelén 176 mg
-
Kálcium 260 mg
-
Vas 57 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 3600 mg
-
Nátrium 1640 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 1516.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 23 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 10 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 75 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 100 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2180
kcal
- 21% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Cink
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Folsav - B9-vitamin:
-
B12 Vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.6 g
Zsír
-
Összesen 2.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 290.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 180 mg
-
Nátrium 82 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 75.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
109
kcal
Hozzávalók
-
négyszínű bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A kecskecombot megmossuk, megtisztítjuk, és páclébe tesszük 2 vagy igény szerint több napra. A páclé recept a Páclé vadakhoz receptemnél van részletezve.
- Lecsepegtetjük a húst, majd jól megfűszerezzük színes borssal és sóval.
- Tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, majd 80 percig fólia alatt pároljuk 180 fokon.
- Ezután levesszük a fóliát, és 40 percig sütjük körülbelül 200- 210 fokon. Közben figyeljük, és néha locsoljuk meg az alatta levő lével.
- Petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaltam.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 120 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 36
- Össznézettség: 55847
- Feltöltés dátuma: 2013. február 14.
Ajánló
Páclé vadakhoz itt: https://www.nosalty.hu/recept/pacle-vadakhoz
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Miss Sweetly
97 recept
A párom családjától kaptunk egy szép hatalmas kecskecombot. Egy ideje árválkodott a fagyasztóban, mire megtaláltam a nekem tetsző elkészítési módot hozzá. Tartottam az ízétől, de a végeredmény nagyon finom lett.