r
Nosalty Logó

Sült hering gombával és spárgával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Sült hering gombával és spárgával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 714 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1427 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 76 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    54.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1683.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    825 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    580 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    34 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    418 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    216 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    1709 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2182 micro
Összesen 714 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    108.1 g

Zsír

  • Összesen
    55 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3367.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    602 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1650 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1160 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    426 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    216 mg
  • D vitamin:
    836 micro
  • K vitamin:
    506 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    3418 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4364 micro
Összesen 1427 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    183.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 76 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megmossuk, a spárgát megpucoljuk, a végét levágjuk. Feltesszük őket sós-cukros vízben főni.
  2. Amikor már majdnem megfőttek, átrakjuk őket egy serpenyőbe, amelybe öntünk a hering levéből (ami az olívaolaj mellett ecetet, vöröshagymát, fűszereket is tartalmaz).
  3. Mellétesszük a gombát, a heringeket, facsarunk rá citromot, öntünk rá fehérbort. Fűszerezzük, teszünk rá kakukkfüvet és aprított fokhagymát. Átsütjük, majd grill fokozaton kicsit megpirítjuk.
  4. Tálalunk: a tányérra teszünk két szelet halat, krumplit, díszítjük petrezselyemzölddel és virágzó kakukkfűvel.
  5. A serpenyőben lévő szaftban átforgatjuk az aprított medvehagymát, öntünk a tányérra belőle.
  6. Fehérbort iszunk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3793
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A hal úszni szeret. Nos, az enyém borban úszik.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...