r
Nosalty Logó

Sonkás-sajtos spagettiszuflé

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsisef
Sonkás-sajtos spagettiszuflé
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 251 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 3011 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 325 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    31287.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    30854 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 251 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.5 g

Zsír

  • Összesen
    187.1 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    999 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375445.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    2533 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    2193 mg
  • Nátrium
    370247 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1234 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    604 micro
  • Kolin:
    511 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    160 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 3011 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    40632.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    40070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Elkészítés

A spagettiszufléhoz

  1. A spagetti tésztát szokásos módon megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Egy tálba tesszük, összekeverjük az olívaolajjal és a kakukkfűvel.
  3. Egy másik tálban a tojásokat felverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és a felcsíkozott sonkát, őrölt borsot, ha szükséges sót is teszünk bele.
  4. A tojásos keveréket és a tésztát összekeverjük.
  5. Egy villa segítségével felcsavarunk egy adagot az evőeszközre, és a kiolajozottszuflé formába töltjük, majd a tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
  6. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 17 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8367
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Ajánló

Muffinsütő rekeszeiben is süthető. Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

Ennek a meleg előételnek a receptjét egy újságban olvastam. A  hozzávalókat  kicsit megváltoztattam. Nagyon finom lett.

Hozzávalók

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...