r
Nosalty Logó

Sok pudingos sütemény

5,0

1 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Sok pudingos sütemény
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

553
Kalória
9.5g
Fehérje
61.9g
Szénhidrátok
31.1g
Zsír
44.4g
Víz
182.9g
Koleszterin
3.4g
Rost
37.7g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 553 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 4425 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A laphoz

A krémhez

A csokimázhoz

Összesen 289 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    815.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    198 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    213 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.9 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    44.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    288 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    275 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    250 micro
Összesen 553 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.2 g

Zsír

  • Összesen
    248.4 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6523.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1580 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    464 mg
  • Foszfor
    2591 mg
  • Nátrium
    1702 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    495.3 g
  • Cukor
    302 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

Víz

  • Összesen
    354.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2307 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    1173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2202 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1257 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2003 micro
Összesen 4425 kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    428.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    23.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    132 micro
Összesen 289 kcal

Elkészítés

A laphoz

  1. Két lapot készítünk a hozzávalókat megfelezve. Az első lap elkészítése:4 tojássárgáját, 3 ek cukrot, 1 ek lisztet, 1 csomag vaníliás pudingport és fél sütőport összekeverünk. A tojásfehérjékből 1 ek cukorral habot készítünk, ezt belekeverjük a masszába. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 20 percig sütjük.
  2. Míg sül az első lap, elkészítjük a krémet. 3 dl tejben felfőzzük a pudingport, ha kihűlt, belekeverünk 15 dkg porcukrot és 20 dkg margarint. Rákenjük az első lapra.
  3. Megsütjük a második lapot, ráfektetjük a krémre.
  4. Csokimázat készítünk a hozzávalók összemelegítésével, rákenjüka tésztára.
  5. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x20

Valahol a neten találtam ezt a receptet, nekem tetszik, hogy nem lisztből van a tészta, bár hagyományos piskótával is elkészíthető. A család és a barátok körében olyan sikert aratott, hogy gyakran kell megsütnöm.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Tippek, hogy gyönyörűen virágozzon a magnóliád

A magnólia tavasszal az egyik leglátványosabb növény: virágzásakor meseszép színekbe borítja a kerteket és utcákat. Ha te is szeretnéd, hogy ez a varázslatos fa a saját kerted éke legyen, mutatjuk, hogyan válassz, ültess és gondozz magnóliát könnyedén!

Top Receptek

Klasszikus májgombócleves

Egy egyszerű zöldséglevest viszonylag könnyen varázsolhatunk gazdag, tartalmas levessé, főleg, ha májgombócokat főzünk hozzá. Igazi klasszikus recept, amin tényleg nincs miért csavarni ...

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!