Snidlinges-zöldborsós töltött dagadó
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 37% Zsír
Összesen
2047
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 37% Zsír
Összesen
8186
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.9 g
Zsír
-
Összesen 185.9 g
-
Telített zsírsav 67 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 225 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 987.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 191 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 213 mg
-
Nátrium 508 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.3 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 234.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 87 micro
-
Kolin: 195 mg
-
Retinol - A vitamin: 97 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 113 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 946 micro
Összesen
2047
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 231.5 g
Zsír
-
Összesen 743.5 g
-
Telített zsírsav 267 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 900 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3948.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 134 mg
-
Kálcium 762 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 145 mg
-
Foszfor 853 mg
-
Nátrium 2031 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 125.1 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 936.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 425 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 198 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 349 micro
-
Kolin: 778 mg
-
Retinol - A vitamin: 387 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 451 micro
-
β-crypt 22 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3783 micro
Összesen
8186
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.7 g
Zsír
-
Összesen 31.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 165.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 36 mg
-
Nátrium 85 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 39.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 18 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 159 micro
Összesen
343
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A húshoz
- A dagadókat megtisztítjuk, felszúrjuk, besózzuk, a külsejét bedörzsöljükőrölt köménnyel és a hűtőbe rakjuk.
- A tojásokból 4-et sós vízben megfőzünk (kb. 10 perc).
- A kenyeret apró darabokra vágjuk és tejbe áztatjuk.
- Ha a tojás kész, lehűtjük és meghámozzuk. A kenyeret kinyomkodjuk.
- Egy tálban összekeverjük a kenyeret a főtt, összetört tojásokkal, a sóval, borssal, metélőhagymával, a zöldborsóval, az összezúzott fokhagymával és az egész tojással.
- Betöltjük a dagadókat, és 180 fokra előmelegített sütőben, 1-1,5 óra alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 30x20x6
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 15
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 3179
- Feltöltés dátuma: 2013. március 24.
Ajánló
Köretnek sült burgonyát vagy párolt rizst ajánlok.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Isteni kaja, bármikor, akár ebéd, akár vacsora.