r
Nosalty Logó

Sárgabarackos muffin Esztertől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Matkovics Eszter
Sárgabarackos muffin Esztertől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 776 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3100 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1136.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    311 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.5 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    356 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1225 micro
  • β-crypt
    114 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 776 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    54.8 g

Zsír

  • Összesen
    118.2 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    629 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4544.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1246 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    1835 mg
  • Nátrium
    1186 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    461.8 g
  • Cukor
    222 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    503.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    994 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    4898 micro
  • β-crypt
    457 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 3100 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.5 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    366 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 231 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Fakanállal összekeverjük a hozzávalókat, majd a sárgabarackokat kimagozzuk, és beleszeleteljük a masszánkba. (Nekem nagyon apró barackjaim vannak, így én nem szeleteltem fel.)
  2. Muffin formába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2291
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos muffin Esztertől
Matkovics Eszter 22 recept

Nem volt időm eltenni ennyi lekvárt, és kedvem se volt bonyolult sütiket elkészíteni. Kipróbáltam, és ma csinálom a következő adagot is! Nekem a nagy muffin formám van, így ebből az adagból 12 db jött ki. Muffin alaprecept alapján készítettem, csak adtam hozzá barackot és kakaóport.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...