Sajtos tonhalkrémes bagett
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
hidegkonyha
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
303
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
605
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 19.8 g
Zsír
-
Összesen 16.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 788.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 142 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 214 mg
-
Nátrium 352 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 87.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 110 micro
-
K vitamin: 133 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 61 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 333 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 639 micro
Összesen
303
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 39.6 g
Zsír
-
Összesen 33.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1577 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 79 mg
-
Kálcium 285 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 429 mg
-
Nátrium 703 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.3 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 174.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 219 micro
-
K vitamin: 267 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 122 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 81 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 667 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1278 micro
Összesen
605
kcal
- 14% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 379.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 169 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 41.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 33 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 160 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 307 micro
Összesen
145
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A bagetteket félbevágjuk, kenyérpirítóban vagy sütőben enyhén megpirítjuk.
- Az újhagymát felkarikázzuk, és a tonhallal, a sajtkrémmel, a fűszerekkel összekeverjük.
- A tonhalkrémet a pirított bagettre halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés ideje: 3 perc
- Receptkönyvben: 52
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7758
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 08.
Ajánló
Kis citromot lehet csepegtetni a tetejére...nem rontja el :).
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Pár évig Angliában 'robotoltam' egy angol családnál. Az anyuka sokszor készített tonhalkrémet majonézzel és kukoricával, amit nagyon szerettünk bagellel vagy pirítóssal. Reggel korgó gyomorral eszembe jutott ez a finomság, és megpróbáltam ebben a verzióban is.