r
Nosalty Logó

Sajtos tonhalkrémes bagett

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Sajtos tonhalkrémes bagett
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

303
Kalória
19.8g
Fehérje
17.7g
Szénhidrátok
16.6g
Zsír
87.2g
Víz
19.5g
Koleszterin
2.5g
Rost
2.8g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 303 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 605 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    788.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    352 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    87.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    110 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    639 micro
Összesen 303 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    39.6 g

Zsír

  • Összesen
    33.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1577 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    285 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    703 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    174.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    267 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    667 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1278 micro
Összesen 605 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    41.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    160 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    307 micro
Összesen 145 kcal

Elkészítés

  1. A bagetteket félbevágjuk, kenyérpirítóban vagy sütőben enyhén megpirítjuk.
  2. Az újhagymát felkarikázzuk, és a tonhallal, a sajtkrémmel, a fűszerekkel összekeverjük.
  3. A tonhalkrémet a pirított bagettre halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Sütés hőfoka: 160 °C

Pár évig Angliában 'robotoltam' egy angol családnál. Az anyuka sokszor készített tonhalkrémet majonézzel és kukoricával, amit nagyon szerettünk bagellel vagy pirítóssal. Reggel korgó gyomorral eszembe jutott ez a finomság, és megpróbáltam ebben a verzióban is.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!