r
Nosalty Logó

Sajtos kifli tang zhonggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Sajtos kifli tang zhonggal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kelt tészta

Kenéshez

Tang zhong

Tetejére

Összesen 983 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kelt tészta

Kenéshez

Tang zhong

Tetejére

Összesen 5896 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Kelt tészta

Kenéshez

Tang zhong

Tetejére

Összesen 303 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    53.7 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1514.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    344 mg
  • Nátrium
    750 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    343 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    338 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 983 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    151 g

Zsír

  • Összesen
    322.2 g
  • Telített zsírsav
    146 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    107 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1047 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9087 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    323 mg
  • Kálcium
    1893 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    2067 mg
  • Nátrium
    4499 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    590.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    707.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2059 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    121 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    683 micro
  • Kolin:
    475 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2029 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    345 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 5896 kcal
  • 8% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 303 kcal

Hozzávalók

Kelt tészta

Kenéshez

Tang zhong

Tetejére

Elkészítés

Kelt tészta

  1. Az élesztőt kevés langyos, cukros tejbe morzsoljuk, és felfuttatjuk.
  2. A lisztet, olajat, sót, tang zhongot, amit előtte megfőztünk, kihűtve hozzáadjuk, végül a felfuttatott élesztőt is. Hagyományosan kelt tésztává dolgozzuk.
  3. Kelesztjük legalább 30 percig, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Egyenként kinyújtuk, megkenjük olvasztott vajjal, megszórjuk reszelt sajttal. Derelyevágóval cikkekre vágjuk, és felcsavarjuk, kiflit formálunk belőle.
  4. A tetejét megkenjük tojással, és kelesztjük 30-40 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2065
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 08.

Ajánló

A tang zhongot előtte való este megfőzhetjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Utazásra készítettem ezt a kiflit. Egyszerű, finom, és könnyen elkészíthető. Szeretem ezzel a módszerrel készíteni a kelt tésztát. Sokkal finomabb a tészta állaga.

Hozzávalók

Kelt tészta

Kenéshez

Tang zhong

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...