Rebarbarakompót télire
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Zsuzsamama56
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
250g rebarbara39 kcal
-
11g pudingpor43 kcal
-
125g befőzőcukor484 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
566
kcal
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
1000g rebarbara158 kcal
-
45g pudingpor171 kcal
-
500g befőzőcukor1935 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
2264
kcal
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
64.7g rebarbara10 kcal
-
2.9g pudingpor11 kcal
-
32.4g befőzőcukor125 kcal
-
0g vanília0 kcal
Összesen
146
kcal
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 0.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 227.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 163 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 28 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 143.8 g
-
Cukor 127 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 176.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 114 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 319 micro
Összesen
566
kcal
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 1.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 909.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 651 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 91 mg
-
Foszfor 111 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 575 g
-
Cukor 507 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 705.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 60 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 220 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 458 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1275 micro
Összesen
2264
kcal
- 1% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 0.4 g
Zsír
-
Összesen 0.1 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 58.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 7 mg
-
Nátrium 3 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 37.2 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 83 micro
Összesen
146
kcal
Hozzávalók
-
1 kg rebarbara
-
1 tasak pudingpor
-
50 dkg befőzőcukor
-
2 db vanília
Elkészítés
- Mossuk meg alaposan a rebarbarát, majd vágjuk másfél centis darabokra. A száráról nem kell a külső hártyát lehúzni.
- Tegyük egy nagy lábasba, szórjuk rá a befőzőcukrot, és tegyük bele a hosszában félbevágott vaníliarudat.
- Főzzük körülbelül negyed órán keresztül, majd sűrítsük be hideg vízzel elkevert pudingporral. Jól forraljuk ki, majd még a forrásban lévő kompótot szedjük tisztára mosott, kisebb befőttes üvegekbe.
- Zárjuk le azonnal, és fordítsuk fejre öt percre.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 20
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 6863
- Feltöltés dátuma: 2013. június 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsamama56
321 recept
Használhatjuk öntetként palacsintákhoz, pitékhez, fagylalthoz vagy akár a reggeli joghurthoz.