r
Nosalty Logó

Rántott lesütött szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Rántott lesütött szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 508 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 3045 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 185 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1143.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 508 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    197.8 g

Zsír

  • Összesen
    152.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6861 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    294 mg
  • Kálcium
    1033 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    2574 mg
  • Nátrium
    2611 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1025.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    735 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    311 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    1248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    727 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1300 micro
Összesen 3045 kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A hússzeleteket megszórjuk sóval, borssal, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük.
  2. A tojásokat elkeverjük a tejföllel, a mustárral és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk.
  3. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a húst, leöntjük a mustáros öntettel és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12591
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy tv műsorban láttam ezt a receptet már pár éve, azóta sokszor elkészítettem.

Hozzávalók

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...