r
Nosalty Logó

Rakott spagetti Csilla konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Rakott spagetti Csilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 978 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3908 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.1 g

Zsír

  • Összesen
    43.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    411 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1851.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    705 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    360 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    72 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    533 micro
Összesen 978 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.5 g

Zsír

  • Összesen
    173.4 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1643 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7406.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    476 mg
  • Kálcium
    1273 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    392 mg
  • Foszfor
    2397 mg
  • Nátrium
    2822 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.6 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    880.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1322 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    351 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1438 micro
  • Kolin:
    1255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1209 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1191 micro
  • β-crypt
    286 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2134 micro
Összesen 3908 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 231 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit sós vízben kifőzzük, és leszűrjük.
  2. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és felszeleteljük a kolbásszal együtt.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a szeletelt gombát és a kolbászkarikákat.
  4. Egy tepsi alját kiolajozzuk, és belerakjuk a tészta felét, rá a szeletelt tojást és a kolbászos gombát. Beterítjük a maradék tésztával, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk sajttal, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4555
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott spagetti Csilla konyhájából
Salamon Csilla 1202 recept

Mindent bele finomság.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...