Rakott krumplis-tészta
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
809
kcal
- 10% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
3235
kcal
- 10% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.2 g
Zsír
-
Összesen 55.4 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 381 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1869.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 54 mg
-
Foszfor 356 mg
-
Nátrium 1223 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.7 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 195 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 275 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 69 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 144 micro
-
Kolin: 283 mg
-
Retinol - A vitamin: 272 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 29 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 442 micro
Összesen
809
kcal
- 10% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 132.7 g
Zsír
-
Összesen 221.8 g
-
Telített zsírsav 97 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 1526 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7478.2 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 216 mg
-
Kálcium 703 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 217 mg
-
Foszfor 1425 mg
-
Nátrium 4893 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 174.6 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 780 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1100 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 48 mg
-
D vitamin: 278 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 575 micro
-
Kolin: 1132 mg
-
Retinol - A vitamin: 1087 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 115 micro
-
β-crypt 35 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1769 micro
Összesen
3235
kcal
- 10% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 60% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.6 g
Zsír
-
Összesen 14.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 99 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 487.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 46 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 319 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 74 mg
-
Retinol - A vitamin: 71 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 115 micro
Összesen
211
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Főzzük keményre a tojást, bő, sós vízben 20 perc alatt, a burgonyát pedig 30 perc alatt főzzük puhára.
- Szeleteljük fel a kolbászt.
- Miközben a tojások és a burgonya hűlnek, főzzükki a tésztát 5 perc alatt félkeményre.
- Pucoljuk meg, és szeleteljük fel a tojásokat ésa burgonyát.
- Egy tepsi aljára simítsuk le a tésztát, erre kerül a kolbász, a tojás, végül a burgonya.
- Az öntethez keverjük el a tejfölt a tojással, és öntsük a rakottas tetjére.
- 250°C-os sütőben, 20-25 perc alatt megsül.
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 13506
- Feltöltés dátuma: 2009. december 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Elfelejtettem krumplit venni a rakott krumplihoz, és csak 3 db volt itthon. Ezért tésztával pótoltam a hiányát.