r
Nosalty Logó

Rakott brokkoli csiganyuci konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott brokkoli csiganyuci konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 497 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1994 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    340 mg
  • Nátrium
    575 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    140 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    537 micro
Összesen 497 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.9 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4949 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    950 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    2302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    559.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    542 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    161 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    596 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    482 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    672 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2148 micro
Összesen 1994 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst megpirítjuk a kókuszzsíron, majd felöntjük a forró alaplével (vagy vízzel, ez esetben sózzuk). Puhára főzzük.
  2. A húst megpirítjuk a kókuszzsíron, majd hozzáadjuk az apró rózsáira szedett brokkolit. Sózzuk, fűszerezzük, majd összepároljuk, amíg a hús és a brokkoli meg nem puhul.
  3. Tűzálló tálat kikenünk kókuszzsírral, majd teszünk egy réteg rizst, majd egy réteget a brokkolis húsból, megkenjük a tejjel összekevert tejföllel, és tovább rétegezzük. A tetejére rizs kerüljön, ezt kenjük meg a tejföllel, és rátördeljük a mozzarellát.
  4. 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3329
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 19.

Ajánló

Ha úgy tetszik, a húst és a zöldséget külön is készíthetjük, és úgy rétegezzük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a rakott ételeket. Kipróbáltam brokkolival. Bejött...:D Úgy készítem a rakott ételeket, hogy a húst és a zöldséget nem külön készítem, hanem összepárolom. Gyorsabb, és szerintem finomabb is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...