r
Nosalty Logó

Rakott brokkoli csiganyuci konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott brokkoli csiganyuci konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 497 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1994 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    340 mg
  • Nátrium
    575 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    140 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    537 micro
Összesen 497 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.9 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4949 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    950 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1360 mg
  • Nátrium
    2302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    559.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    542 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    161 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    596 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    482 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    672 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2148 micro
Összesen 1994 kcal
  • 12% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rizst megpirítjuk a kókuszzsíron, majd felöntjük a forró alaplével (vagy vízzel, ez esetben sózzuk). Puhára főzzük.
  2. A húst megpirítjuk a kókuszzsíron, majd hozzáadjuk az apró rózsáira szedett brokkolit. Sózzuk, fűszerezzük, majd összepároljuk, amíg a hús és a brokkoli meg nem puhul.
  3. Tűzálló tálat kikenünk kókuszzsírral, majd teszünk egy réteg rizst, majd egy réteget a brokkolis húsból, megkenjük a tejjel összekevert tejföllel, és tovább rétegezzük. A tetejére rizs kerüljön, ezt kenjük meg a tejföllel, és rátördeljük a mozzarellát.
  4. 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3327
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 19.

Ajánló

Ha úgy tetszik, a húst és a zöldséget külön is készíthetjük, és úgy rétegezzük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a rakott ételeket. Kipróbáltam brokkolival. Bejött...:D Úgy készítem a rakott ételeket, hogy a húst és a zöldséget nem külön készítem, hanem összepárolom. Gyorsabb, és szerintem finomabb is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek