r
Nosalty Logó

Pudingos babapiskótás torta barackkal

0,0

0 ÉRTÉKELÉS1 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Pudingos babapiskótás torta barackkal
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A desszerthez

A díszítéshez

488
Kalória
7.2g
Fehérje
53g
Szénhidrátok
22.1g
Zsír
85.5g
Víz
56.5g
Koleszterin
2.1g
Rost
33.1g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 3909 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A desszerthez

A díszítéshez

Összesen 187 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    85.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    107 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 488 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    57.7 g

Zsír

  • Összesen
    176.6 g
  • Telített zsírsav
    103 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    452 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2587.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    1153 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    537 mg
  • Nátrium
    666 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424.1 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    683.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1177 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    859 micro
  • β-crypt
    246 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 3909 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    32.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 187 kcal

Elkészítés

A desszerthez

  1. A pudingport, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot egy tálba tesszük. A 4 dl tejet apránként hozzátesszük, közben keverjük, nehogy csomós legyen, és lassú tűzön sűrűsödésig főzzük.
  2. Felverjük a tejszínt egy csomag habfixálóval, és a felét a kihűlt pudinghoz adjuk, a barackokat kis apró kockákra vágjuk, ezt is hozzáadjuk a pudinghoz, és elkeverjük.
  3. A maradék 2 dl tejet egy csomag vaníliás cukorral elkeverjük, és ebbe belemártogatjuk a babapiskótát. Utána tortaformába rakjuk, a pudingos krémet elsimítjuk rajta, utána megint babapiskóta és megint krém. Ezt addig csináljuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Utána egy nagyobb tálcát teszünk a tetejére, és óvatosan kiborítjuk belőle.
  4. Ha ezt megcsináltuk, jöhet a díszítése. Először a maradék tejszínnel megkenjük mindenhol, utána tetszés szerint díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: süti sütés nélkül

Párom születésnapjára készítettem, olcsó és könnyű elkészíteni.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!