r
Nosalty Logó

Pizzás táska VéTimi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pizzás táska VéTimi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 533 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 2663 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 272 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    35.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1567.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    213 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    1163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 533 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    125.9 g

Zsír

  • Összesen
    178.8 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7838.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    1064 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    797 mg
  • Nátrium
    5817 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    565 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    200 mg
  • Retinol - A vitamin:
    547 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    177 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1247 micro
Összesen 2663 kcal
  • 18% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    798.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    592 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 272 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kiolvasztás után a leveles tésztát lisztezett nyújtódeszkán vékonyra nyújtjuk. 10 egyenlő részre osztjuk. Minden részt kicsit még kézzel meghúzgálunk.
  2. A sonkát apró kockákra vágjuk, a kolbászt vékonyra szeleteljük, a kukoricakonzervről leöntjük a levet, a sajtot is vékonyan szeleteljük, az egy tojást felverjük.
  3. Egy rész tésztának a felét megkenjük pizzakrémmel, megszórjuk oregánóval, pár szelet kolbászt, néhány darab sonkát és kukoricát teszünk rá, majd egy szelet sajtot. A tészta üresen hagyott felével beborítjuk, széleit tojással "összeragasztjuk", és villával megnyomkodjuk, hogy sütés közben ne nyíljon szét. Nem kell sok tölteléket tenni a táskákba, mert kihasadhatnak sütés közben.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket, tetejüket megkenjük tojással, és az előmelegített sütőbe toljuk. Addig sütjük, amíg szép aranyszínű lesz. A sütőből kivéve sütőrácson hagyjuk kihűlni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 947
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 13.

Ajánló

Másnap is finom, ami megmarad, vihetik a gyerkőcök a suliba uzsonnának.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokkal finomabb, mint a boltokban kapható pizzás péksütik!! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...